Sunday, 24 February 2013

Segmen header siapa paling awesome part 2

Assalamualaikum...

Rasanya lama gile tak join contest. Jadi aku nak mencuba nasib sekali lagi selepas merajuk hampir setahun lepas tak menang contest header yg dulu2...
Kalau kalah lagi aku akan merajuk dengan mendelete header dan jadilah blog ni blog tanpa header.. err melampau betul penipuan aku ni....



Jadi aku mempertaruhkan header kat atas ni ... watak kartun tu adalah ikon bagi blog ni...

Nak Join? KLIK SINI



Trimas sudi baca,semoga mendapat manfaat daripada entri ni :)

9 comments:

  1. gd luck juga he3...dah...dah x mau merajuk sbb header keri mmg kreatif!!!

    ReplyDelete
  2. gud luck my fren.... header cool...hik3... son go keri..

    ReplyDelete
  3. gudluck :)
    qiela singgah follow dari segmen yang same :)
    http://noraqilahjohari.blogspot.com/2013/02/segmen-header-siapa-paling-awesome-part.html

    mohon like sini ye :)
    http://www.facebook.com/pages/noraqilahjoharidotcom/267245240052274?ref=hl

    ReplyDelete
  4. gud luck..x nak join la...sebab doodle header meg yg lukis...x siok la guna seni org len kan.. :)

    **dah ada pemenang topup..jom tgk...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...