Saturday, 23 February 2013

Segmen Bloglist 12 Jam Oleh Mialiana.com

Assalamualaikum...

Memandangkan blog ni dah lama terabai... maka aku memaksa diri untuk update...
Dah lama tak join segmen camni .. :P



Pencarian bloglist Mia bermula tepat jam 12.01 tengahari dan akan berakhir jam 11.59 malam nanti. Semua dijemput join.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen Bloglist 12 Jam Oleh Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen ini.
Senang dan mudah bukan?

15 blog yang bertuah akan dipilih oleh Mia Liana sendiri dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog Mialiana.com ke dalam bloglist mereka juga.

tunggu apa lagi... jom support Mia Liana ya...


Trimas sudi baca,semoga mendapat manfaat daripada entri ni :)

10 comments:

  1. Dari segmen yang sama. Semoga berjaya!

    - www.nabeelstories.com -

    ReplyDelete
  2. Datang dari Segmen Bloglist 12 Jam Oleh Mialiana.com

    http://www.erazfadli.com/2013/02/segmen-bloglist-12-jam-oleh-mialianacom.html

    ReplyDelete
  3. Hai , Ninaa singgah sini :) wuhuuu :)

    http://neynaproperty.blogspot.com/2013/02/segmen-bloglist-12-jam-oleh-mialianacom.html

    ReplyDelete
  4. hai ! yana datang dari segmen yang sama ..

    good luck utk kita semua ! =)

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum! hai. Mira datang blogwalking dekat sini.
    Singgah blog Mira pula jom? http://www.miramashimaaru.com/2013/02/segmen-bloglist-12-jam-oleh-mialianacom.html :)

    ReplyDelete
  6. http://www.kisahemasputih.com/2013/02/segmen-bloglist-12-jam-oleh-mialianacom.html dari segmen yg sama :) bw here ^^

    ReplyDelete
  7. salam kenal, singgah sini dari segmen yang sama...followed you...

    http://furrasbubblynotes.blogspot.com/2013/02/segmen-bloglist-12-jam-oleh-mialianacom.html

    ReplyDelete
  8. salam... ayu dtg dr segmen yg sama...

    ada masa singgah lah ke blog ayu ye..

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/02/segmen-bloglist-12-jam-oleh-mialianacom.html

    ReplyDelete
  9. salam... mia datang belek blog ni. terima kasih ya sudi join segmen bloglist mia.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...