Sunday, 30 October 2011

SEGMEN NASZ : PERANG BLOGGER

AMARAN : SETIAP BLOGGER YANG JOIN SEGMEN NI DIWAJIBKAN MENERJAH SEMUA BLOG YANG JOIN SEGMEN INI JUGA. SO, SEBELUM NAK JOIN, KORANG FIKIRKAN DULU SAMA ADA KORANG BOLEH ATAU TAK TUNAIKAN KEWAJIBAN INI. 


klu rasa mampu, sila KLIK SINI untuk join...



Prinsip aku senang, tak perlu follow blog ini jika tak suka, jangan rasa terpaksa untuk follow, cuma kalau boleh baca la entri2 yg mngkin korang suka.
Kalau rasa bermanfaat, diizinkan share, tekan je butang 'share' atau 'like' (butang like pun sbnarnya share gak)
walaupun aku ada follow blok korang tak bermakna aku mewajibkan korang follow balik blog yg hampeh nii... :) 
Jadi jgan rasa bersalah kalau tak follow...
Cuma ingin menyebarkan sesuatu yang bermanfaat (harap2la bermanfaat)




ok, sesi menerjah bermula!


Trimas sudi baca,semoga mendapat manfaat daripada entri ni :)

62 comments:

  1. thanx sudi join. dah sedia diserang dan menyerang?

    ReplyDelete
  2. saya datang menyerang!wehee.jom serang saya balik! :D

    ReplyDelete
  3. haaa...datang sini nak berperang ni...hee~

    sy isytiharkan perang blogger bermula...hahah~

    ReplyDelete
  4. datang serang sini... serang skali ngan button follower..... selamat main serang2... ('',)

    ReplyDelete
  5. hey kamu, saya serang sini . lalala :)

    ReplyDelete
  6. serang sini! hehe insyaAllah yg bermanfaat :)

    ReplyDelete
  7. join dr segmen yang sama...salam kenal..jom singgah blog saya..zubir5588.blogspot.com

    saya sudah follow kamu dan jemputlah follow saya

    orang berbudi kita berbahasa

    ReplyDelete
  8. dah join.

    singgah sini untuk menyerang tapi lupa bawak pistol lak eheh!

    http://kimie-blog.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. Bang!!Bang!!
    Kaboooooooom!!!
    Muahahah meletup dah blog ini !!
    (bunyi senapang dan bom yang tak menjadi ^^)
    Salam perkenalan ^^.
    Kalau berani seranglah genk hahahahaha(gelak jahat)

    http://genkcorner.blogspot.com/2011/10/segmen-nasz-perang-blogger.html

    ReplyDelete
  10. pcieww... pcieww!!! haha.. dah kena serang... serang saya balik.. http://seventh-july95.blogspot.com/2011/10/segmen-nasz-perang-blogger.html

    ReplyDelete
  11. serangan angin di button follower!!

    amacam??

    hehehehe... :P

    ReplyDelete
  12. seranggggggggggggggggggggggg.......dari blog fendy

    ReplyDelete
  13. masa untuk SERANGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG!!!!!!!!! hahahaha.hai tuan blog~! :D

    http://zahiradzul.blogspot.com/2011/10/segmen-nasz-perang-blogger.html

    ReplyDelete
  14. arahan jeneral dituruti.. anda sedang diserang!!

    http://kechik-duniakudisini.blogspot.com/2011/10/segmen-nasz-perang-blogger.html

    ReplyDelete
  15. serangggg & makan apa yg ada kat sini :D

    ReplyDelete
  16. terimalah serangan aku!! haha

    ReplyDelete
  17. super saiaaa ! ahaha..takot x ? :P

    ReplyDelete
  18. dtg dri segmen yg sama...serang!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  19. jom serang saya pulak! ;p
    http://lissaallemanda.blogspot.com/2011/10/segmen-nasz-perang-blogger.html

    ReplyDelete
  20. Yea... sudah habis serang sume blog... rehat jap, isi peluru, mana tau ada blog len bru join plak...

    ReplyDelete
  21. balas serangan ! jyeahhh !!! =D

    ReplyDelete
  22. serang!! dush! dush! dush! wachaaa!!...HEHE

    dr segmen yg sama.salam prkenalan.
    sy dh follow
    jemput la serang ke blog sy pula^^

    ReplyDelete
  23. dah bersedia dengan semua kelangkapan? serang!!!!

    ReplyDelete
  24. Singgah menyerang n follow awk jugak

    ReplyDelete
  25. http://dean-chumell.blogspot.com/2011/10/segmen-nasz-perang-blogger.html

    terjah dari segmen sama ..

    ReplyDelete
  26. wachaaa ! serang sini .

    http://khairunnisaatikah.blogspot.com/2011/10/segmen-nasz-perang-blogger.html

    ReplyDelete
  27. dtg serang dgn mercun pop pop..serang sini..sedia yew :)

    http://aientetra.blogspot.com/2011/10/segmen-nasz-perang-blogger.html

    ReplyDelete
  28. serangggg!!!!!!!!!!!!

    hehhe singgah sini dari segmen yang sama :)

    ReplyDelete
  29. dtg perang sini..^^

    http://soliciousstorynory.blogspot.com/2011/10/segmen-nasz-perang-blogger.html

    ReplyDelete
  30. Attackkkkk……Boom! Serngan dikenakan kea blog neiyh…Jom serang blog sya…

    http://belogcikamirah.blogspot.com/2011/10/segmen-nasz-perang-blogger.html

    ReplyDelete
  31. akak datang buat serangan balas dik.. tq.. terasa jugak nak join mana2 segmen tapi almaklum musim piksa ni akak sibukkkkk sesangat la nak nanda kertas, akak cuma sempat2kan nak balas kunjungan.. nanti musim cuti sekolah akak pulun join segmen dik ye.. jalan2 la blog akak selalu...

    ReplyDelete
  32. jeneral syuxer datang serang di bahagian timur dengan 100 mortar..;p

    selamat berperang

    http://syuxermelankolia.blogspot.com/2011/10/segmen-nasz-perang-blogger.html

    ReplyDelete
  33. Boom Kebabooom !! cikhoneybee dtg bwk meriam buloh utk perang kt sni. kehkehkeh.... jmpt dtg blog ya

    http://storycikhoneybee.blogspot.com/2011/10/segmen-nasz-perang-blogger.html

    ReplyDelete
  34. menerjah zasss , kita last minit join ..salam kenal ..

    jom ke belog kita ^_^

    http://lifeedisaster.blogspot.com/2011/10/segmen-nasz-perang-blogger.html

    ReplyDelete
  35. hoho, datang serang sini naik kereta kebal...amekkaw, kebabommmm...

    hehe, salam perkenalan.. :D

    ReplyDelete
  36. dtg serang sini!
    berani tak nak serang balek ?! hehe ^^
    http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2011/10/segmen-nasz-perang-blogger.html

    ReplyDelete
  37. shiema serang sini. jom serang dan follow belog shiema :)

    ReplyDelete
  38. singgah sini dari segmen yang sama salam kenal...

    http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2011/10/segmen-nasz-perang-blogger.html

    ReplyDelete
  39. segmen yg smew jugew...seranggggggggggggggggggg
    http://jijahcomey.blogspot.com/2011/10/segmen-nasz-perang-blogger.html

    ReplyDelete
  40. serang sini!

    http://chantekmath.blogspot.com/

    ReplyDelete
  41. serang dari segmen yg same..
    buzzz~
    :))

    ReplyDelete
  42. serangan berani mati...
    bom kebabommm!!

    ReplyDelete
  43. serang n follow..korang brani kew nk serang n follow blik..klo brani jom r..meh sahut cabaran k...http://shahfizasapian.blogspot.com/2011/10/segmen-nasz-perang-blogger.html

    ReplyDelete
  44. salam..
    komander shahz dtg menyerang nih..
    haha..

    ReplyDelete
  45. dam dam dum bunyik mercun :p

    serang!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  46. ; dush dush ! yaahhh ! kebabooommm ! meh serang balik kalau brani :D

    ReplyDelete
  47. DI sini dtg nak perang...seranggg...

    Salam kenal ☺☺

    ReplyDelete
  48. hye awk , sarah datang serang blog awk ;) (nada gedik)

    http://sarahanimismyname.blogspot.com/2011/10/segmen-nasz-perang-blogger.html

    ReplyDelete
  49. datang serang dengan cakaran kucing comel tapi garang..
    meoooowww....
    auummmmm!!!

    http://cinonetstory.blogspot.com/2011/10/segmen-nasz-perang-blogger.html

    selamat berblog ^_^

    eh,da follow sini jgk :)

    ReplyDelete
  50. Kita tunaikan janji..SERANG!! Follow juga.

    ReplyDelete
  51. serangggg..bhahahahaa...dengan sopan santun je..bukan ganas pown ^_^

    ReplyDelete
  52. vroom ! vromm ! haha
    ryn datang serang cnie naek moto besar :p
    eh2, termasok blog cantik laa pulak !
    hehe.. nak serang blog ryn balik ke ? silekan ! haha..

    http://nurinassyahira.blogspot.com/2011/10/segmen-nasz-perang-blogger.html

    ReplyDelete
  53. ponnn ~ ponnn !!

    beri laluan..beri laluan..

    kereta kebal nk masuk~

    prottt !

    ops..terlepas lak =D

    ReplyDelete
  54. serang habis-habisan!!! serang!!!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...