Sunday, 9 October 2011

Ramaikan Follower, Dapatkan Pembaca

 


nak join? SINI

Nama Blog:
Ilusi Dunia
Nama Blogger:
keri ikhwan

Tarikh Mula Berblog:
16 Sept 2011
(Hari Malaysia)

Jumlah Follower:
55 jer...


Sebarkan ilmu yang baik, nescaya anda akan dapat kebaikannya juga.. :)







Trimas sudi baca,semoga mendapat manfaat daripada entri ni :)

10 comments:

  1. As-Salam.
    Terima kasih atas kesudian join segmen di www.hasrulhassan.com

    Moga manfaat telah diperolehi. Salah dan silap, mohon dimaafi.

    hasrulhassan.com
    sebuah penceritaan suku abad.

    ReplyDelete
  2. Hello Admin. Lina pun join segmen ni. I already follow this blog. Kalau ada masa, singgah la ye :) Selamat berkenalan! http://koreanpoplovers-amalina.blogspot.com/2011/10/ramaikan-follower-dapatkan-pembaca.html


    PS : Kawe pung ore Kelate :D

    ReplyDelete
  3. hye dear :) ryn singgah dari segmen same !
    salam perkenalan..hehe.. blog awak cantik !
    meh laa singgah blog ryn pulakk..

    ReplyDelete
  4. Join segmen same jugak..
    Salam kenal.. ^_^

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum...
    Singgah dari segmen Ramaikan Follower,Dapatkan Pembaca...

    Salam Perkenalan...

    Ada masa singgah My Blog Babat87.blogspot.com...
    Thanks...

    ReplyDelete
  6. singgah bw dari segmen yang sama. jom jenguk blog saya. kalau ada apa2 yang tak betul, harap boleh tegur. btw, saya dah follow anda

    http://waniewonek.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. singgah dari segmen yang sama :) visit mine too :D imazara.com

    ReplyDelete
  8. saya pun dah join.......jom kita tukar2 link nak

    ReplyDelete
  9. Hye hye !

    Miera dtg dr segmen yang sama .
    Jemput ke blog miere :)

    Salam perkenalan !

    ReplyDelete
  10. salam perkenalan...
    dtg dari segmen sama..
    jemputlah singgah blog follow and komen okay? :D

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...