Thursday, 1 March 2012

SEGMEN BEN ASHAARI : BLOGLIST APRIL 2012


Rasanya memang dah lama giler aku tak join segmen2 nih... tetibe rasa rindu dan nak join... walaupun aku hari2 jenguk blog Abang Ben ni tapi rasanya ni first time aku join segmen dia... 

Aku rasa segmen ni satu segmen yang adil dan aku rasa ni peluang baik ntuk aku ajak ramai orang singgah blog aku dan sekurang2nya diorang dapat sesuatu :) dan aku pun harap2 akan dapat ilmu dan kenalan yang baru.

KENAPA MESTI PILIH BLOG NI UNTUK BLOGLIST KORANG?

Doodle2 di atas dilukis menggunakan Photoshop, Microsoft Excel dan Paint Tool SAI 
(KLIK gambar untuk ke entri berkaitan)



Hehe... sebab blog aku ni penuh ngan lukisan2 doodle, vektor dan poster yang meriah... dan setiap lukisan aku sampaikan bersama dengan mesej2 tertentu.... sambil berblog sambil tambah ilmu... ye tak??

PERHATIAN :
Aku terpaksa menolak untuk listkan blog korang jika blog tu ada unsur-unsur yang kurang sihat, menyentuh sensitiviti tertentu, mengutuk, menghina dan menjatuhkan maruah orang lain serta unsur keseksian melampau.


Kalau berminat, jom join, klik je banner kat atas tu....


Jadi....

"ANDA BERMINAT UNTUK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA?"

Trimas sudi baca,semoga mendapat manfaat daripada entri ni :)

36 comments:

  1. Selamat bersegmen dan good luck keri

    ReplyDelete
  2. “ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “

    http://www.ienaeliena.com/2012/02/segmen-ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    Link anda telah cik iena masukkn dlm blog list cik iena
    (^_~)

    ReplyDelete
  3. kalau tak join pun da letak blog keri dlam bloglist...

    ReplyDelete
  4. Azzah : haha.. tu la pasal... dah lama letak azzah punye sayurlemak tu kt bloglist, :)

    ReplyDelete
  5. Anda Berminat Untuk Menukar Link Bersama Saya?

    http://mohdnaser.blogspot.com/2012/02/segmen-ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    ReplyDelete
  6. “ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “

    http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    ReplyDelete
  7. Ya. Saya Berminat Dengan Tawaran Anda.

    Link anda telah dimasukkan ke dalam bloglist saya. boleh check nanti ye?

    http://mohdnaser.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. anda berminat utk menukar link bersama saya?

    http://pkaemerald.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    terima kasih :)

    ReplyDelete
  9. anda berminat utk tukar link dengan saya??ehe

    ReplyDelete
  10. selamat bersegmen keri.. kak citra mang selalu letak blog keri di bloglist senang tau bila keri nak bg freebies ke vektor hehe.. almaklumlah nk buat sendiri x pandai huhu

    ReplyDelete
  11. Salam perkenalan, berminat Untuk menukar link bersama saya?

    http://www.qesahqasehqmaridh.com/2012/02/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    ReplyDelete
  12. “ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “

    http://biarkandakuberbicara.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    ReplyDelete
  13. ANDA BERMINAT UNTUK MENUKAR LINK DENGAN SAYA??

    http://shazanahanisnamadiberi.blogspot.com/

    TQ :)

    ReplyDelete
  14. ANDA BERMINAT UNTUK TUKAR LINK BERSAMA SAYA..?

    http://cahayacita2.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    ReplyDelete
  15. terima kaseh..cik nur dah masukkan blog ini dalam list.. :)

    ReplyDelete
  16. ok..deal..kita tukar link..hehe

    ReplyDelete
  17. Salam~
    Anda berminat untuk menukar link bersama saya?
    http://zamani84.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    ReplyDelete
  18. “ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “ :)

    http://wwwmarina-arina.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    done follow u :)

    ReplyDelete
  19. ya , saya setuju . nah link :) http://swardah.blogspot.com

    ReplyDelete
  20. ye.. saya sudi.. ^^ dh masukkan dlm bloglist.. thanks ye..

    aisyalieza.blogspot.com

    follow sini jugak :D

    ReplyDelete
  21. sy setuju. link dah letak :)

    ReplyDelete
  22. yea, saya berminat bertukar link..

    link blog anda sudah masuk dalam bloglist.
    http://www.nancypoh.com

    ReplyDelete
  23. ya, saya terima tawaran anda.

    blog dah di listkan :) tQ

    ReplyDelete
  24. ya...cik lynn terima...cik lynn follow sni skli...slmt bknalan...=)

    ReplyDelete
  25. ya saya berminat dgn tawaran anda..
    link dh dimasukkan..
    saya dh follow sini jugak...

    ReplyDelete
  26. ya, saya berminat dengan tawaran anda :)
    http://budakshumort.blogspot.com/

    ReplyDelete
  27. slm...


    'Anda berminat utk menukar link bersama saya..??'


    http://mamayana10.blogspot.com/2012/03/segmen-bloglist-april-2012.html

    jika setuju.. blog anda akan ada dlm bloglist mama...;)

    ReplyDelete
  28. ya, saya berminat dengan tawaran anda :)

    Thanks eh. Datang respon & follow sini juge. lucky no 604. Tukar link jom!

    ReplyDelete
  29. http://apit555.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    “ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “

    ReplyDelete
  30. berminat , dah letak dlm bloglist

    ReplyDelete
  31. “ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “
    http://kisahsidairy.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html
    suda follow...sila lihat link anda dlm bloglist yek..
    tq..

    ReplyDelete
  32. “ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

    http://yuyukstandalone.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    hihi awk dh ada dlm link sy :")

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...