Saturday, 6 October 2012

SEGMEN : JOM BLOGWALKING

Assalamualaikum...

Disebabkan dah lama tak menjoinkan diri dengan apa2 segmen, jadi aku ambik keputusan untuk menceburkan diri semula ke dalam bidang ini.

Sebab utama aku join macam biasa, sebab tertarik dengan banner yang osem kat bawah ni...


Klik banner untuk join. Boleh kenal- kenal nanti. Anggap jela penyertaan ni sebagai jejak kasih antara aku dengan En Adam nih yang telah lama terpisah sejak masing-masing sibuk dengan kerja dan hal sendiri.

entri tamat secara paksa.




Trimas sudi baca,semoga mendapat manfaat daripada entri ni :)

44 comments:

  1. haha..jejak kasih tuh... comel sungguh banner beliau..

    ReplyDelete
  2. nampaknya sahabat kembalik aktif =)

    ReplyDelete
  3. dah lama tak dengar berita fasal adam. huhu. selamat bersegmen dan blogwalking.

    ReplyDelete
  4. good luck dalam ber-segmen...

    ReplyDelete
  5. hi!

    dr segmen yang sama :)

    http://my-adam.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-blogwalking.html

    #888

    ReplyDelete
  6. dari segmen yg sama ..ayu datang...hehehe

    http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-blogwalking.html

    ReplyDelete
  7. hahaa.. tu lah keri. ko kan cikgu yg busy.. hahaa. selamat berjejak kasih.. :D

    Thanks join segmen ni :)

    ReplyDelete
  8. selamat berkasih-kasihan... hikhik... en adam da aktif setelah menghilangkan diri

    ReplyDelete
  9. Salam :)
    Myu singgah dari segmen yang sama ;)

    http://violetrosesmyu.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-blogwalking-by.html

    ReplyDelete
  10. datang dari segmen Adam Azra terjah bolg sya gak yer.... zuhairifirdaus.com

    ReplyDelete
  11. Hai bw here. dari segmen sama :)
    http://www.kisahemasputih.com/2012/10/segmen-jom-blogwalking.html

    ReplyDelete
  12. hi
    http://dhiadirham.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-blogwalking.html

    ReplyDelete
  13. http://kanakkanak-setahunjagung-banyakcerita.blogspot.com/

    Hehe , dtg segmen yang sma :)

    ReplyDelete
  14. Avatar dkt blog ni pun apa kurangnya awesome juga ^^

    ap2 pun selamat bersegmen :D

    ReplyDelete
  15. Hai.. Datang dari segmen yang sama :)

    http://juliajamaludin.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-blogwalking.html

    ReplyDelete
  16. trimas semua yg singgah dan komen :)

    ReplyDelete
  17. Salam kenal.. dari segmen sama..
    dah follow awak..
    jom follow kita pula (^__^)
    http://ibuafinaazfar.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-blogwalking.html

    ReplyDelete
  18. dari segmen yang sama :)

    http://ikapukpuk.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-blogwalking.html

    ReplyDelete
  19. dari segmen yg sama :)
    http://khuzaimahbahari.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-blogwalking.html

    ReplyDelete
  20. jengah cni dari segmen yg sama
    http://hanimsain-delimasari.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-blogwalking.html

    ReplyDelete
  21. salam kenal! kita satu segmen yg sama.. done follow ur cute blog!
    follow me here ok :
    http://the-red-heart.blogspot.com/2012/10/jom-blogwalking.html

    ReplyDelete
  22. dr segmen sama.. ^___^ .. done follow.. :)

    ReplyDelete
  23. hai.. kite singgah sini dari segmen yg same :))

    ReplyDelete
  24. Bw here, dari planet yang sama, dan join benda ynag sama.

    http://mangatbermaindota.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-blogwalking.html

    ReplyDelete
  25. dtg membalas kunjungan dri segmen sama..
    jom tgk entry ni>>
    http://cokeandsundae-sg.blogspot.com/2012/10/something-happens-in-fb-now.html

    ReplyDelete
  26. hi salam kenal..blogwalking dari segmen yang same :)

    anyway..jom singgah tengok new entry blog arepnakbebel.com hehe..

    http://www.arepnakbebel.com/2012/10/tepi-sikit-boleh-tak-ha.html

    ReplyDelete
  27. dtg membalas kunjungan, salam kenal
    http://asmarpunyablog.blogspot.com

    ReplyDelete
  28. haii .. dtg jenguk sini jap :)
    done follow u
    http://cheekychoc10.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-blogwalking.html

    ReplyDelete
  29. datang melawat belog yang super+super+super ohsemm dan terbaik ni kekeke ^^

    ReplyDelete
  30. salam perkenalan .. dari segmen yang sama.. follow me..
    http://diaryak.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-blogwalking.html

    ReplyDelete
  31. Salam perkenalan...
    Wilma pun join jugak ^_^

    http://duniawilma.com/2012/10/segmen-jom-blogwalking/

    ReplyDelete
  32. Salam. Wah your blog sgt menarik & ohsem! =) Jom join.. http://www.aimisyahirah.com/2012/09/segmen-cik-misya-nak-follow.html

    ReplyDelete
  33. http://mi2-bluebird.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-blogwalking.html

    singgah dr segmen sama.. :)

    ReplyDelete
  34. bee datang naik kereta merah & follow...nak tau?
    jom ke blog sy

    http://dikbi.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-blogwalking-by.html

    ReplyDelete
  35. datang dari segmen yang sama...follow me here :)

    http://akiraryuhannastory.blogspot.com/2012/10/again-berblogwalking.html

    ReplyDelete
  36. Singgah dari segmen yg sama :)
    http://ftndiana.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-blogwalking-by-adam-azra.html

    ReplyDelete
  37. salam ziarah..
    dari segmen yang sama..

    http://sicomel06.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-blogwalking.html

    ReplyDelete
  38. baru ada masa nak terjah hari ni..masing masing busy sangat kan sekarang..almaklumlah..banyak bende nak dikejar sekarang ni.^_^

    p/s:happy blogwalking

    ReplyDelete
  39. Done Follow !!
    dari segmen yg sama
    jom join segmen sy pula ada hadiah menanti anda !!!! TQ

    http://di-sini-bermula.blogspot.com/2012/10/jom-blogwalking-sampai-pengsan.html

    ReplyDelete
  40. Datang dr segmen yg sama.. done FOLLOW u..fOLLOW me yar..tq :) Support Mensupport Amalam mulia.. :)

    http://chot91.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-blogwalking.html

    ReplyDelete
  41. hye! :) tinjau2 dari segmen yg sama.. sori late.. salam aidiladha ^___^


    http://mizznana11.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-blogwalking.html

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...