Wednesday, 2 October 2013

Doodle Poster : PMR Warriors

Assalamualaikum...

macam agak terlambat tapi rasanya masih sempat...
Sebenarnya dah lama buat cuma baru teringat nak post..








Software : Paint Tool SAI + Photoshop





Di kerusi itu, di dalam dewan peperiksaan,
kita hanya berseorangan,
di kala tiada manusia lain dapat membantu kita lagi,
tiada guru untuk mengingatkan jika membuat kesilapan,
tiada kawan untuk bertanya,
maka tiada kuasa lain yang mampu membantu kita,
Hanya Allah tempat berserah,
jadi jangan sombong dengan Allah...

Biarpun sibuk dengan study,
Jangan lupa baca al-Quran,
Jangan lupa solat hajat,
Jangan lupa munajat pada Tuhan...

Kita dah berusah sehabis daya,
Biarlah tawakal pelengkap usaha.
Apa pun keputusannya nanti, terima seadanya.


GOOD LUCK!!


Trimas sudi baca,semoga mendapat manfaat daripada entri ni :)

12 comments:

  1. selamat berjaya adik2. rindu zaman nak ambil PMR tingkatan 3.. huhu


    recent post : Hanya Di Malaysia Versi Instagram Episode 8

    ReplyDelete
  2. good luck adik adik pmr..selamat mencurahkan segala ilmu di atas kertas..waaa..doodle keri makin awesome kot! untunglah ade tabs da :)

    ReplyDelete
  3. Wahaha, poster yg comel dan mmberi semangat..good luck utk adik2 yg amek PMR, hihi..sy next week nk test JPJ ni, wuwu takutnye, skang nga berusaha & berdoa, smpi masa ni perlu tawakal..
    pray for me! :D

    ReplyDelete
  4. All the best to PMR candidates!

    ReplyDelete
  5. salam untu admin
    suka lakaran itu buat anak2 cepat teguh untuk berani hadapi exam..

    ReplyDelete
  6. @Marou Apple Hijau
    ambikla koleksi soalan PMR try jawab lepas rindu. haha

    ReplyDelete
  7. @Azhafizah Md Nor
    yg ni belum guna tablet. kalau guna tablet tak menjadi laa. perlu lebih bnyk praktis

    ReplyDelete
  8. @lynndamya
    takpe test jpj boleh repeat bnyak kali haha :p

    ReplyDelete
  9. wah ada tablet dah? bestnya.
    aku ni dok ngadap tablet klinik je

    ReplyDelete
  10. @nurdani
    ada pun aku x reti guna. dok simpan je tu

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...