Sunday, 25 November 2012

Segmen Kenal-Kenal Bersama Aisyah Humaira'

Assalamualaikum...

Dah lama x join segmen.. rindu plak :)



Nak join bleh klik banner. Aku pilih segmen ni sebab simple tak payah nak kena follow banyak2 page ... dahla internet slow nak bukak semua tak mampu -__-


Siapa Aku/Saya? err...

NAMA : Khairil (nama penuh panjang)

ASAL   : Kelantan (tapi dah 7 tahun merantau )

KERJA : Tukang Repair Budak (Alaa yang ajar-ajar budak biar pandai sket tu, pandai baca pandai kira, tulis)

UMUR  : 17  tahun (tu umur  time ambik SPM tahun 2004)

HOBI    : Berjalan2 seorang diri di tempat2 yang dirasakan menarik. 
                Menconteng kertas kosong hingga penuh.
                Tengok pokok.
                Suka tengok hasil seni dan graphic yg cun melecun.

STATUS : krik..krik..krikk (bunyi cengkerik)

SIFAT ISTIMEWA : Suka mengelamun. Tak suka tempat berserabut dan sesak. Malas beratur dan cari parking 

ADA APA KAT BLOG ILUSI DUNIA NI?
Macam macam. Paling banyak Doodles, Poster kartun, Komik dan illustrasi yang disertakan sedikit mesej.
Ada jugak entri-entri pendapat dan teguran tentang isu-isu sosial dan masalah remaja.
Lebih kepada peringatan untuk diri sendiri pd masa akan datang.

Tu jela kot. 


Trimas sudi baca,semoga mendapat manfaat daripada entri ni :)

15 comments:

  1. hakhak....sye ske follow blog cekgu..jap2..tp asl pilih AISYAH HUMAIRA'????

    ReplyDelete
  2. sha maz :
    AISYAH HUMAIRA tu nama blog orang yg anjurkan segmen ni. bukan saya yg pilih.. uhuk2

    ReplyDelete
  3. oooo..tukang repair orang rupenya...bagus2...hahaha

    ReplyDelete
  4. alal,cakap je la cikgu..hi..hi

    ReplyDelete
  5. tukang repair budak. ok profesion yang mulia.hahahahahadoi

    ReplyDelete
  6. assalaamualaikum,, dari group 8.. kite geng,, hehe,, muja follow :) http://mujadafewa.blogspot.com/2012/11/segmen-kenal-kenal-bersama-aisyah.html

    ReplyDelete
  7. Dari segmen yang sama . datang sambil follow jangan lupa singgah di blog Ieka

    http://dunia-iekafarhana.blogspot.com/2012/11/segmen-kenal-kenal-bersama-aisyah.html

    ReplyDelete
  8. Status : krik krik krik krik....
    koh koh koh...

    ReplyDelete
  9. salam..pin pin..sy dtg singgah melawat sini..slm kenalan..dri segmen sme..ada mase jom ke blog sy ye http://akmaluv90.blogspot.com/2012/11/segmen-kenal-kenal-bersama-aisyah.html thanx :)

    ReplyDelete
  10. salam..pin pin..sy dtg singgah melawat sini..slm kenalan..dri segmen sme..ada mase jom ke blog sy ye http://akmaluv90.blogspot.com/2012/11/segmen-kenal-kenal-bersama-aisyah.html thanx :)

    ReplyDelete
  11. As-Salam. Cikgu ehhh? Hmm ... blog hijau ... suka warna hijau ni. :)

    ReplyDelete
  12. Menjadi pengekor setia di sini.. huhu
    Dari segmen yang sama
    http://tintamerah4488.blogspot.com/2012/11/segmen-kenal-kenal-bersama-aisyah.html

    ReplyDelete
  13. dari segmen yang sama . :)

    http://www.cikfie.com/2012/11/segmen-kenal-kenal-bersama-aisyah.html

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...