Wednesday, 1 February 2012

MyArt : HARAPAN

Assalamualaikum....





 Selagi sinar itu masih wujud.... tersenyumlah :)









dilukis menggunakan MS Office Excel 2007







Trimas sudi baca,semoga mendapat manfaat daripada entri ni :)

18 comments:

  1. Apa yang pasti harapan itu tetap ada..berusahalah ^__^

    ReplyDelete
  2. hebat gilos, mau terkeluar lagi satu bijik mata kalo Cc lukis guna excel ni

    ReplyDelete
  3. fuh...cantik... da try excel..labih mudah dr Ai..sbb sumenya ade..x yah ssh2 nak wat glow tu..muehehhe.. :P

    ReplyDelete
  4. kagum la ngan cikgu keri ne... pro da ne

    ReplyDelete
  5. harapanlah yang membawa kita kejayaan...
    cantik lukisan walau tak berupa (",)

    ReplyDelete
  6. thx :)
    ye.. harapan... menghidupkan kembali hati yg hmpir mati... untuk bangkit

    ReplyDelete
  7. ehem ehem... Kemaen lagi.. Memberi harapan kepada hati yang mati..
    WkakakakaXD

    ReplyDelete
  8. harapan n usaha pasti berakhir dgn kejayaan...nice pic tu...guna axcel jer...hmmm..terer..

    follow u

    ReplyDelete
  9. Mar : kahkah... aku hnya menghuraikan ape yg tersirat dr gmbr dan komen2 di atas..

    BiQa : cahaya? haha...

    Yumida : mngkin kejayaan yu belum tiba ... tapi teruskan dgn harapan... :) dan usaha sekali lagi

    ReplyDelete
  10. senyumlah selagi masih bernyawa =)

    ReplyDelete
  11. mcm mna nak colour drawing kita but still look smooth?

    ReplyDelete
  12. Kyra : susah nak jelaskan...
    tp kena pandai pilih warna..
    klu tak mahir, buat cam saya je.. pakai efek shadow yg dah ade dlm excel

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...