Monday, 30 January 2012

CONTEST !! Portrait Vector dan Doodle Ohsem untuk direbut!!

Assalamualaikum....

nampak banner tu?? ape lagi! klik lelaju...

Kali ini aku nak promote sket pasal satu contest nih... aku nak join tapi diHARAMkan drpd join sebab aku dah jadi salah seorang sponsor Contest nih...

Tapi kena ingat, yang anjurkan contest ni adalah azhafizah si blogger retiss tu... dengan kerjasama semua warga We Love Arts
aku hanya tukang PROMOTE....  merangkap SPONSOR,...

Contest ni sangat lah mudah... hanya memerlukan beberapa minit untuk menyiapkannya... mungkin laa.. :)

Camner tu? meh baca syarat:

Secara ringkasnya korang hanya perlu buat signature atau dalam bahasa kebangsaannya TANDA TANGAN yg korang rasa paling kreatif dan paling ohsem...

Segala cara adalah dibenarkan selagi tak menyalahi undang2 negara tempat korang bermastautin..

-sign atas kertas, baju, dahi, perut, dinding pastu snap gambar dan upload dalam entri.
atau
- bukak apa2 software design dan terus buat signature korang kat situ, save dan upload dlm entri 


Dah SIAP buat entri bertajuk "Segmen:Adore Your Arts Part III" WAJIB LINK kan entry tu ke blog azhafizah.com ... JANGAN PASTE LINK TU KAT BLOG AKU PLAK.. tak diterima, ok.. :)

Pemilihan pemenang
-Setelah tamat tempoh segmen,semua signature  akan diadili oleh ahli WLA.
-4 signature kreatif/menarik akan dipilih sebagai pemenang.

Tempoh segmen
29Jan 2012>>>5Feb 2012[jam 11:59pm]

 JOM MERIAHKAN SEGMEN?CONTEST NIH... HADIAH DITAJA OLEH :

1. Doodle capsule oleh Syarafi
2. Doodle Comel oleh merahitujambu
3. Portrait Vector oleh aku... Keri Ikhwan
4. Portrait Vector oleh Kak Zarini

bila lagi nak dapat free camni??? jomla cepat join  
untuk maklumat lebih lanjut bleh ke blog azhafizah

 
Trimas sudi baca,semoga mendapat manfaat daripada entri ni :)

7 comments:

  1. terima kasih sudi berkarya bersama sama jadi sponsor serta promote sekali,thanks again keri.

    ReplyDelete
  2. huhuk..hamba sedang sibuk dan tidaklah sempat pula mehu meyertai contest..

    ReplyDelete
  3. CCI : jom,jom :)

    Fiza : sama2

    3no : sign je kat kertas pastu snap, siap :)

    BiQa : join la klu berani haha. kena sekeh ngan fiza kang

    ReplyDelete
  4. Cik Semut tidak la pandai buat benda2 alah ni.. apa pun cik semut tetap support korang2 yang pandai buat doodle ni.. sebab cik semut pun pencinta seni juga... cabang je lain.. =)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...