Friday, 4 May 2012

BEN ASHAARI tanya blogger sapa nak ?

Assalamualaikum...


Ini adalah satu segmen tukar2 link blog suka sama suka dan adil bagi kedua belah pihak. Tiada paksaan cuma kerelaan diperlukan untuk saling memasukkan blog ke dalam bloglist masing2.

Bolehla aku survey2 mana blog yang tak pernah aku jenguk tapi ohsem untuk dimasukkan dalam bloglist aku ni.

Insya Allah aku akan cuba menjadikan blog aku ni blog yang bermanfaat. sebaik mungkin, supaya takdela orang2 yang datang jenguk ni pulang dengan tangan kosong :)

Nak join? Klik banner atas tu.


Trimas sudi baca,semoga mendapat manfaat daripada entri ni :)

21 comments:

  1. ye.sama manfaatkan apa yang boleh dimanfaat kan.^__^

    ReplyDelete
  2. ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

    ReplyDelete
  3. ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

    http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2012/05/ben-ashaari-tanya-blogger-sapa-nak.html

    ReplyDelete
  4. ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

    http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2012/05/ben-ashaari-tanya-blogger-sapa-nak.html

    ReplyDelete
  5. Berminat tak tukar link dengan saya?

    http://eyfaaliasstory.blogspot.com/2012/05/ben-ashaari-tanya-blogger-sapa-nak.html

    ReplyDelete
  6. ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

    http://www.kyrahizrina.com/2012/05/ben-ashaari-tanya-blogger-sapa-nak.html

    ReplyDelete
  7. berminat tak tukar link dengan saya

    http://kelimenari.blogspot.com/2012/05/segmen-xix-ben-ashaari-tanya-blogger.html

    ReplyDelete
  8. selamat ikut segmen ya. Ilusi Dunia, tertarik tajuk blog anda ni..

    ReplyDelete
  9. so boleh lah terjah pesona ewwk..
    http://ezawarna-warnakehidupan-etuza.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. ANda berminat untuk bertukar link dengan saya??

    http://www.hafizaiman95.com/2012/05/ben-ashaari-tanya-blogger-sapa-nak.html

    ReplyDelete
  11. btol2... ^_^ lama x jenguk cni.. =_="

    ReplyDelete
  12. ya sy berminat..nnt sy letak blog ni dlm list ye.. tq ;)

    ReplyDelete
  13. ANDA BERMINAT UNTUK MENUKAR LINK DENGAN SAYA?

    http://cikalyaa93.blogspot.com/2012/05/ben-ashaari-tanya-blogger-sapa-nak.html

    ReplyDelete
  14. yupp..sy berminat dgn tawaran anda ! dah letak dlm bloglist pon :)

    http://heartylolipop.blogspot.com/2012/05/ben-ashaari-tanya-blogger-sapa-nak.html

    ReplyDelete
  15. Salam (^^,) Anda berminat menukar LINK bersama saya?
    http://zamani84.blogspot.com/2012/05/ben-ashaari-tanya-blogger-sapa-nak.html

    ReplyDelete
  16. saya terima :)
    dah msukkan link awak dalam bloglist sy :)

    http://aisyahhumaira99.blogspot.com/2012/05/ben-ashaari-tanya-blogger-sapa-nak.html

    ReplyDelete
  17. assalamualaikum....mama setuju ngan tawaran n mama dah letakkn link kat bloglist mama yer...:)

    ReplyDelete
  18. salam. dh masukkan dlm bloglist. :)

    ReplyDelete
  19. ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? ^_^

    http://lindaannur2008.blogspot.com/2012/05/ben-ashaari-tanya-blogger-sapa-nak.html

    ReplyDelete
  20. ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

    http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/05/ben-ashaari-tanya-blogger-sapa-nak.html

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...