Friday, 27 July 2012

Art Trade 3 Warna +1 : Doodle master chef Azzah

Assalamualaikum...

Minggu lepas aku ada lukis satu doodle untuk Art Trade ngan Azzah, seorang blogger dan pendoodle yg suka lukis dudel2 yg kiut miut lagi osem. Tapi hari ni baru teringat nak buat entri ni.

Inilah doodle yg aku lukis guna Paint Tool SAI dan diedit dalam Adobe Photoshop. Sepatutnya bertemakan 3 warna tapi bila aku check balik dudel aku terlebih 1 warna. Jadinya 4 warna.


Disebabkan dia letak nama blog dia Azzah Sayurlemak berkolestrol tinggi maka aku otomatik terfikir nak buat dudel bertemakan master chef (la sangat). walaupun aku tak pernah layan program tu tp bantai jela.

Sesuai la dengan tema seorang suri rumah separuh masa yang berdedikasi menyiapkan juadah berbuka puasa dengan penuh semangat.

Cukupla kot. Kalau nak kenal dengan blogger super rajin update blog ni blehla klik2 kat mana yang patut untuk link ke blog beliau.


*eh, chef tak pakai apron.
Trimas sudi baca,semoga mendapat manfaat daripada entri ni :)

21 comments:

  1. uit, lawanya lukisan. kreatif dan ceria menjadi surirumah

    ReplyDelete
  2. Ye..saya surirumah separuh masa..separuh masa lagi kat kedai sambil update blog..he..he..

    thanx keri..

    ReplyDelete
  3. org skang masak x pakai dh apron2 ni...pakai uniform trus.XD

    ReplyDelete
  4. untung dapat doodle khas dari sahabat Keri..akan hamba menapak ke halaman sahabat tuan

    ReplyDelete
  5. azzah meme rajin update blog... suka die sbgai admin n blogger

    ReplyDelete
  6. cute sangat dodle tu... ^_^ setuju ngan dysha.. suke dia jd admin.. ehehe

    ReplyDelete
  7. missha :
    thx :)

    dani :
    surirumah kena la ceria. ko nanti jd suri rumah pn kena ceria haha

    ReplyDelete
  8. Azzah :
    sama-sama. sempat lg update kat kedai tuu

    nanad :
    ^_^

    ReplyDelete
  9. mij :
    ye ke? org laki masak pakai je apa yg dah sedia dipakai haha

    3no :
    tu namanya art trade. saling tukar2 artwork. tengah tunggu azzah balas la ni. ramai yg beratur :)

    ReplyDelete
  10. Dysha :
    admin dan blogger yg super rajin

    cci :
    vote ntuk azzah.. haha

    ReplyDelete
  11. nice2... sll berbayar ke ni.. heee

    ReplyDelete
  12. zulhilmi :
    tq. tak pernah plak berbayar setakat ni. malas ngan rajin je jd sempadan

    cik tikah :
    trimas :)

    ReplyDelete
  13. wahhh, comelnye..hihik kreatif sbb terfikir nk buat doodle chef..sy pon tau jgak blog sayurlemak tu, dgr nama blog dia pon dh sedap dah, haha..nice :D

    ReplyDelete
  14. doodle azzah mmg sgt comel! :) yang keri buat pun sangat comel, azah jd masterchef... tomey2! nak satu bleh? hehe, gurau je :)

    ReplyDelete
  15. lynn :
    sayurlemak je teringat chef :P

    deno :
    trimas :D

    ReplyDelete
  16. askum keri,dah siap..


    http://sayurlemak.blogspot.com/2012/08/art-trade-dengan-keri-dan-meg.html

    ReplyDelete
  17. mbak aku minta gambar yang ukuranya gede dunk, yang di blog sudah gak bisa di ambil. bls ya.. klo bisa langsung kirim ke cak.shofiartdesign@gmail.com hehe makasih..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...