Wednesday, 15 January 2014

Giveaway Birthday Azhafizah

Assalamualaikum...

Klik banner untuk join. Ada hadiah best.


INFO:

Azhafizah ni Pengemuda (Admin Besar) Group WeLoveArt (Group budak2 suka Art)
Satu2nya rakan blogger yg pernah aku jumpa betul2 kat luar (sekali dengan husband dia)
Aku pernah request lukisan vektor pd tahun 2011 dan beliau tunaikan. Boleh tengok di SINI
Korang boleh comparekan lukisan tu (masa awal2 dia blajar lukis digital potret) dengan artwork yg terbaru. kat blog beliau.
Sangat banyak perkembangan skill dan tekniknya. Jenis rajin prektis tak macam aku.


Secara jujur aku memang tak mengharap untuk menang apa-apa.
Nak harap menang category Top Referral memang mustahillah dengan prestasi blog aku yang suam-suam air suam ni.
Nak menang kategori Entri Kreatif lagi jauh. Jadi anggaplah saja2 nak bagi ucapan sebagai tanda terima kasih atas tunjuk ajar beliau dalam dunia menconteng dan blogging ni.
Tapi kalau tak menang pun , dapat vector portrait free tu pun ok jugak. Ah, sudaaaah... cakap berbelit macam ular kena sembelit betul la.



Akhir sekali, terimalah ucapan dan lukisan yang comot ni..

fi hifzillah (semoga dalam perlindungan Allah)





Trimas sudi baca,semoga mendapat manfaat daripada entri ni :)

8 comments:

  1. Terima kasih keri join..wahh pengemudalah sangat..huhu..lepas ni kalau ada rezeki gathering boleh jumpe reramai kan..U know what,takleh lawan la skill keri melukis tu lagi hebat kott..Btw,Fiza dah send wallpaper kat email.All the best then :)

    ReplyDelete
  2. Singgah...dari segmen yang sama
    http://freejustforu.blogspot.com/2014/01/giveaway-birthday-azhafizah.html

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum..datang sini singgah sambil blogwalking dari segmen yang sama..(:
    http://fiqahhamed.blogspot.com/2014/01/giveaway-birthday-azhafizah.html
    Good luck dan selamat bersegmen~
    In shaa Allah semoga sama2 ada rezeki menang dlm segmen ini..(:

    ReplyDelete
  4. salam..dtg blogwalking dr GA yang sama..done follow you..jemput kunjung dan follow blog saya juge yea...tqvm!

    http://ummiaisys.blogspot.com/2014/01/segmen-giveaway-birthday-azhafizah.html

    ReplyDelete
  5. Singgah dari GA yang sama. http://dindamaisarra.blogspot.com/2014/01/giveaway-birthday-azhafizah.html

    ReplyDelete
  6. Tahniah, Awak dah menang lukisan vector!

    ReplyDelete
  7. wah..walau macam mana ponn dah menang & tahniah diucapkan...salam perkenalan....

    http://sofiyahasya.blogspot.com/

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...