Sunday, 18 December 2011

myVector : Vector trade ntuk CCI

Assalamualaikum...

First, nak ucap tq bebanyak kat akak sorang ni sebab sudi lukis doodle ntuk aku... walaupun versi jambu tp cute giler... aku memang suka sangat lukisan2 dia...



ni first time aku tengok cci wat dudel laki (kot)

thx gak sebab bg certificate ni... (dpt time join contest lukis dudel, walaupun kalah tp dpt sijil ni, bangga gak, bkn sume dpt haha)


dan yang ni.... aku lukis muka akak ni skali ngan anak dia yg super cute. maaf kalau hasilnya tak sama ngan asal. sebab aku hnya pra-amatur. nk dipanggil amatur pn blum layak...



(lukisan ni guna MS Excel)
harap cci sudi terima hasil tangan saya yg x seberapa ni.....
(ingat nk lukis muke mak nye saje, tp sebab anaknye cute giler, gatal je tangan sambung lukis lagi)




Trimas sudi baca,semoga mendapat manfaat daripada entri ni :)

16 comments:

  1. waaaahhh~~~weeeeee~~~suke gilerrr... tq..tq... ^_^

    ReplyDelete
  2. Pehhhh.. Makin hebat ko.. Fuhhhh.. Gerunnya.. Entah mcm mana vector aku-__-"

    *Eager*

    ReplyDelete
  3. nice . walahweyyhh !
    secukup rasa ! hihi :))

    ReplyDelete
  4. comel la doodle yg tuan hamba dapat..so jambu...hehhe

    suka pla hamba tgk lukisan wjh si anak..comel!

    ReplyDelete
  5. Thnx sume :)

    Mar: aku tunggu ko siapkan aku punye bru upload...

    ReplyDelete
  6. AWOK KE YANG LUKIS...PTT LAA..HEE...

    ReplyDelete
  7. nice lah!!!!!!! jom tukar2 art jugak..huhu

    ReplyDelete
  8. cute lah anak dia..nanti besar mesti lawa..

    ReplyDelete
  9. oit....tak aci dapat sijil.... T_T

    ReplyDelete
  10. alif : insya Allah...

    CC : cute gile smpi x sengaja lukis gak haha

    Manzarina : jgnlah jeles...

    ReplyDelete
  11. wahhh serius ly cute sangat,
    n last pic pun cun.. pandai buat :)

    ReplyDelete
  12. CCI punye doodle mmg superb comel kan!untung dapat dari CCI..fiza pun dapat..suke sgt!
    keri bertambah hebat!tahniah tahniah..warna tones/shading sangat menarik..

    ReplyDelete
  13. Ain : thx

    Fiza : berkat tnjuk ajar sifu2 WLA gak

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...