Wednesday, 19 February 2014

Hadiah Digital Potret

Assalamualaikum.

Entri pendek.
Terima kasih Pn. Azhafizah atas hadiah yang osem ni. Hadiah ni aku dapat sebab terpilih sebagai entri kreatif untuk GiveAway Birthday Azhafizah. Kreatif la sangat.
Pelik pulak bila dapat hadiah drpd besday girl. Terbalik sungguh.



Aku sengaja pilih gambar yang tak banyak kaler. Bagi senang nak buat. Tapi memang cepat Fiza lukis.
Aku bukan nak cepat pun. Dapat 2 tahun lagi pun aku tak kisah tapi tup tup dah siap.

Hujung tahun 2011, lebih kurang 2 tahun yang lalu, Fiza pernah lukis potret untuk aku. Boleh KLIK SINI dan comparekan skill beliau yang memang semakin hebat.

Sekali lagi. Terima kasih.






Trimas sudi baca,semoga mendapat manfaat daripada entri ni :)

18 comments:

  1. hensemnyaaaaa..vektor tu..

    ya..vektor tu..

    hahaha..detail habis

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vektor yg hensem terhasil drpd model yg hensem haha

      Delete
    2. Fiza saja jer lukis kasi hensem... nak jaga hati.. koh koh koh

      Delete
  2. peningkatan 200%...hebat2 hoho

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sesiapa shj mampu buat kalau rajin. Praktis make perfek kata org kampung

      Delete
  3. kalau buat lagi details tu sila framekan yang besar punya..hehehe..thanks keri..erk..2tahun lagi?nape tak cakap..hihi..thanks sudi join,sudi terima hadiah yang tak seberapa ni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. nanti 2 tahun lagi nak mintak yg baru plak :D

      Delete
  4. memang makin mantop lukisan fiza ni. ternganga tengok. bukan sebab kehandsoman tuan badan tu tapi kehandsoman yang dihasilkan oleh fiza. eh faham tak? kakakaka

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok. aku paham. biasalah gadis Melayu kan bila nak puji dia berkias. haha

      Delete
  5. Salam, hahah part 2 tahun tu baru dapat tu xboleh blah :p btw, tahniah sbb dpt hadiah dpd birthfay girl, mmg rasa terbalik..haha..cantik gila vector dia, tak tabah nk buat details cenggitu~

    ReplyDelete
    Replies
    1. birthfay ? lalala..
      hanya org tabah yg mampu lukis cenggitu.

      Delete
  6. masyukk ahhh ! owsem nyer senior2 saya ni !

    ReplyDelete
  7. bila entah wajah gua ni pulak nk divectorkan :3
    *tp pemalas join segmen=.=

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak payah join segmen. tempah je dkt beliau berserta bayaran. setel. :D

      Delete
  8. hasil Azhafizah sememangnya ohsem!!aku pon ada tempah header ngan dia, memang berbaloi2 :D

    ReplyDelete
  9. assalam,

    salam ukhuwah dan salam ziarah dari bunda...

    memang terbaik hasil lukisannya...sejibik..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...