Thursday, 7 June 2012

MyKomik : Sayang Mak, Sayang Ayah


untuk paparan lebih jelas, boleh "right click" gambar ni dan open link in new tab. kat situ boleh zoom



Yang lelaki, tak payah nak seronok sangat bila perempuan yang asyik kena tegur.
Aurat sama je, lelaki pun ada, tapi ada korang kisah?

Kalau ko lelaki, dan ko jenis yang suka usha2 pompuan tak kira pakai seksi tahap bogel, seksi tahap seksa, atau seksi-seksi biasa, atau jenis seksi sopan (pikirla sendiri camne) maka level ko pun sama cam diorang.

Yang suka usha-usha awek tudung labuh pun sama. Jangan ingat ko usha awek baik maknanya ko baik.

Elakkan sedaya upaya supaya tak jadi dayus.
Oh ya, kalau ko lelaki dan ko ada awek. Awek ko plak jenis suka pakai sendat.
Ko plak jenis tak kisah malah bangga. Ko sebenarnya dah masuk kategori DAYUS...
DAYUS.... 
DAYUS....

Benda betul, kena telan walaupun pahit.
Heh. Memang pahit. Ptuih...




Trimas sudi baca,semoga mendapat manfaat daripada entri ni :)

21 comments:

  1. assalamualaikum keri...setuju2...:)

    ReplyDelete
  2. terbaik2..boleh share benda ni

    ReplyDelete
  3. hahahaa , boleh plak aku tergelak tgk komik ni :P

    ReplyDelete
  4. hurm.. ramai sgt lelaki di malaysia ni dayus.. semoga kita & keluarga dijauhkan dpdnya.. nauzubillahiminzalik..=D

    ReplyDelete
  5. Dylla, Azzah, nini, Cik Nisa, mama maszull, amy :
    Thanx :)

    ReplyDelete
  6. Haziq :
    err... kebiasaan lelaki2 dewasa di Malaysia jadi buncit lpas kawen haha

    mij :
    silakan :)

    ReplyDelete
  7. Bhaicool :
    haha... sambil release tension :)

    ain:
    sama-sama berusaha memperbaiki diri :)

    ReplyDelete
  8. belajar dari kesilapan..itu yang terbaik.^__^

    ReplyDelete
  9. Salam.

    Pergh..pedas dan tegas!

    ReplyDelete
  10. fiza:
    setiap manusia tak pernah lari dr kesilapan... muhasabah jalan terbaik :)

    cP:
    :)

    Dba:
    thx :)

    ReplyDelete
  11. yup..
    apa2 pun, sama2 perbaiki diri

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...