Saturday, 19 November 2011

FOTO MANJA FACEBOOK : VIEW, LIKE SHARE



Hai awak, gambar yg awak upload tu terlampau comel la,
Terlalu menggetarkan naluri saya,
Takdela Seksi pun, biasala ketat2 sket... tapi  awak HOT sangat...
Asyik nak tenung je keje saya,
Berdosa saye haha..
sekali saya like, satu dosa,
sekali saya share, ntah berape bnyak da dosa saye.
Tak sengaja la.. hehe
Lagi satu wak,
Gambar yang kita kuar dating aritu takyah la upload,
Alaa, gmbr yg kita dok rapat2 tu,
Yg saya pegang tangan awak tuu,
Pastu gmbar yg saya cium pipi awak tu,
Awak ni, segan la saye...
Lagipun saye jelesla kecomelan awak ditatap laki2 len,
Awak tu saya sorang punye tau? Walau kite blum kawen
Kita buat maksiat biarla kite2 je yang tau ek? Walaupun Allah pun ade nampak
Tayah biar 1 dunia taula... nnti diorang jeles,
Bukan kita tak tau benda tu tak elok,
Tapi kita saje je wat2 lupa, kan?
Sronok punye pasal :)
Awak delete ek? Takpon private jela...
Awak sorang la tengok, saya tanak tngok...
DELETE tau? Janji ngan saya, OK?
Sayang awak... BYE..



huh... penat aku edit Poster tu semata2 ntuk entri ni, kalau rasa minat, copy jela, aku halalkan.
da banyak kali dh tegur pasal perkara ni, terpaksa ulang2 lagi, biasela, kita mudah lupa...
selalu kena ingatkan...

DELETE LA, MATI NANTI TAK SEMPAT DAH
kat blog pun sama la...

-monolog by keriikhwan- 

Entri berkaitan : 




Trimas sudi baca,semoga mendapat manfaat daripada entri ni :)

3 comments:

  1. nanti bleh la tolong ingatkn orng len plak.. :)

    ReplyDelete
  2. huhhuu...satu monolog yg agak sinis tapi berkesan ni..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...