Thursday, 10 November 2011

segment | Santai Blogger!

 
nak join klik je banner

Woo... Abah aku wat segmen... abah aku ada blog woo... ^_^
Sebenarnya blogger Ku Azhar ni membahasakan dirinya abah dlm penulisan beliau.
Saje je nak join segmen ni... tgok banner cam cute je... ape lagi (gila banner lawa)

Abah tanya, bila nak kawen? eh? bukanla, dia tanya:
Kenapa korang pilih URL ni sbg URL blog korang?
ni URL aku http://ilusi-fantasidunia.blogspot.com/

aku sebenarnya nak letak ilusidunia.blogspot.com/  je tapi cam dah ade orng pakai kot nama tu.. ntahla apsal xleh guna. Blogger jeles kot... ye, mesti dia jeles!

ilusi-fantasi dunia ? sebab aku wujudkan blog ni sebagai peringatan ntuk aku sndiri tntg tipu daya dunia serta untuk berkongsi pngetahuan dan ilmu yg seciput ini.
Dunia ini hanya ilusi,
mengaburi minda dengan fantasi,
membuat insan lupa pada realiti...

Tag:



Trimas sudi baca,semoga mendapat manfaat daripada entri ni :)

14 comments:

  1. wahh!!! terbaekk!!! ha ah..abah pun nak pakai mentegaterbang tp ada indon dah curi T_T...tq tau 4 joining! :)

    ReplyDelete
  2. wo ~ kne tag ~ mlm karang join la =P

    ReplyDelete
  3. pakjoe dtg komen blg nie hahah japp g pakjoe join segmen nie...follow pakjoe tau sebab pakjoe dh follow

    ReplyDelete
  4. auchhh..kena tag pulak..sabo jela..nasib dh habis satu paper td.. meh la tgk sini...

    http://3nogr33ny.blogspot.com/2011/11/segment-santai-blogger.html

    ReplyDelete
  5. hye..sye pon join gak..suda folow awk skali..salam prkenalan erk

    ReplyDelete
  6. Salam perkenalan :) Myu singgah dari segmen yang sama...

    http://violetrosesmyu.blogspot.com/2011/11/segmen-santai-blogger.html

    ReplyDelete
  7. Datang ziarah dari ahli kumpulan 7!! :D

    Terjah jom!: Cik Bambam punya stori
    Terjah jom!: Belog giler GA & Contest

    ReplyDelete
  8. maya dtg dari segmen y sama.. hehe :) dok kat kumpulan 2. anyway, salam perkenalan !

    ReplyDelete
  9. cikhoneybee dtg singgah siasat asal usul URL kamu. hehehe.. jmpt ke blog ya :)

    http://storycikhoneybee.blogspot.com/2011/11/segment-santai-blogger.html

    ReplyDelete
  10. singgah sini drpd segmen yg sama :)
    jemput singgah blog Lyza ye :D

    http://lyzaqayudonajew.blogspot.com/2011/11/segmen-final-hope-santai-blogger.html

    ReplyDelete
  11. Saya dtg baca entry...Happy blogging..:)

    http://mylovely-fieda.blogspot.com/2011/11/segment-santai-blogger.html

    ReplyDelete
  12. Dah singgah sini dan follow. Jom follow sana kembali. Klik link untuk melawat dan follow blog saya. Segmen Final Hope | Santai Blogger di Terjal Bicara

    ReplyDelete
  13. datang singgah sini dari contest final hope, group 4,. done following u,. do follow me back okay,. thankz,. :)

    http://strideaspioneer.blogspot.com/2011/11/segmen-santai-blogger.html

    ReplyDelete
  14. datang melawat sini :)
    sy dari group 3.

    http://strawberrysweets92.blogspot.com/2011/11/segment-santai-blogger.html

    jemput singgah blog saya :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...