Wednesday, 9 November 2011

MyDoodles 1: Versi Lelaki Muslim

4 hari tak update blog....
Berhabuk, berdebu dan bersawang... nak wat camnekat kampung  intenet takde....
Tapi takpe sempena Hari Raya Aidil Adha ni aku nak sedekah doodles yang first time aku buat pakai Microsoft Excel. (sebenarnya pakai Word dan Power Point pun boleh)
Thanx kepada sifu iaitu seorang gadis yang dengan tak malunya mengaku dirinya sebagai peminat Excel  No 1 Negara atas tutorialnya.


Yang ni Versi lelaki Muslim




Kalau rasa nak ambik, klik je gambar dan save cam biasa. Takyah mintak izin pun takpe. Ambik je walaupun aku tau korang bleh buat 7x ganda lebih cantik daripada ni... :)

Kalau nak yang versi Muslimah 
MyDoodles 2: Versi Perempuan Muslimah




Trimas sudi baca,semoga mendapat manfaat daripada entri ni :)

10 comments:

  1. ayat ko semua nak kena penampor ye.wah...cantik2 semuanya!

    ReplyDelete
  2. nurdani: haha... ayat puji tu, kenala cantik

    ekin & mila: taklah secantik hasil kerja sifu nurdani

    ReplyDelete
  3. coemlnye.. tapi nampak kaku siket..

    ReplyDelete
  4. era: bukan kaku sket.. memang kaku sekaku-kakunya...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...